Stacks Image 29
Stacks Image 31
Stacks Image 33
DOCUCENTER
Hieronder vind je documentatie over het gebruik van Eksersi: tekst online en PDF. Voor video klik hierboven de afbeelding aan.
Zie ook: 'Veel gestelde vragen' (FAQ)

Stacks Image 167
Inhoudsopgave
De snelle weg 5
Aan de slag 6
Op verkenning 7
Gebruikersvriendelijk en gebruiksvriendelijk 10

Eksersi aan het werk 11
Patiënten toevoegen 12
Stimuli kiezen 14
Inoefenen in therapie 23
Inoefenen thuis 28
Overzicht en oefenhistoriek 30
Eigen lijsten
aanmaken 32
Eksersi voor patiënten 38
Thuis oefenen en zelftraining 38
Eksersi voor jouw praktijk 46
De basislicentie op proef 46
De basislicentie aanschaffen 49
De pakketlicentie uitbreiden 56

Eksersi Meer 59
De module DYSLEXIE 59
Hoe trainen met de module DYSLEXIE? 69

Eksersi Meer 73
De module STOTTEREN 73
Hoe trainen met de module voor stotteren? 75
Klik om te downloaden
http://prolinguam.be/

INFORMATIE OVER LICENTIES EN PATIËNTENPAKKETTEN
Klik aan en verneem de informatie
Eksersi gratis te proberen
Ontdek de krachtige mogelijkheden van Eksersi! Probeer het platform kosteloos gedurende 30 dagen. Alle mogelijkheden kan je gebruiken ook de module om één patiënt thuis te laten oefenen ook. Meer weten? Kosteloos proberen? Klik hier.
De instap-basislicentie van Eksersi
Met de instap-basislicentie heb je Eksersi gedurende een jaar ter beschikking voor jouw praktijk. In dit pakket is bovendien inbegrepen dat je 3 patiënten toevoegt. Leden van VVL kunnen genieten van een korting. Meer weten? Ontdek Eksersi
Het patiëntenpakket van Eksersi
Je hebt de basislicentie en je wil meer patiënten toevoegen? Dat kan. Neem een patiëntenpakket en voeg 5 patiënten toe. Het gebruik per patiënt is niet in de tijd begrensd. Je hoeft dus maar éénmaal te vergoeden. Meer weten? Ontdek Eksersi.
De basislicentie verlengen
Na een jaar is de verlenging van je basislicentie aan de orde. Dit kan zonder dat er extra patiënten worden bijgevoegd. Daardoor is de kostprijs lager. Bovendien genieten VVL-leden van een korting. Meer weten? Ontdek Eksersi.

INFORMATIE OVER AANMELDEN (LOGIN)
Klik aan en verneem de informatie
Login voor gratis proberen van Eksersi
Als logopedist heb je de mogelijkheid om de volledige functionaliteit van Eksersi eenmalig gratis te gebruiken gedurende 30 dagen met een patiënt. Je wordt gevraagd om je te registreren. Dit laat toe na te kijken of iemand die gratis gebruikt daadwerkelijk logopedist is. Stap je later over naar een instap-basislicentie dan worden je gegevens meteen meegenomen en zijn ze niet verloren. We respecteren jouw privacy. Om gratis te proberen ga naar eksersi.be
Login als logopedist
Je wenst jouw Eksersi te gebruiken? Log in met jouw e-mailadres en wachtwoord. Je komt terecht op jouw privégedeelte met een overzicht van gebruikte lijsten, patiënten, oefenhistoriek en zo meer.
Login als patiënt
De patiënt krijgt van de logopedist waarbij die in behandeling is een gebruikersnaam en een wachtwoord. Maak de patiënt er attent op die gegevens persoonlijk zijn. We benadrukken dat de logopedist deze gegevens goed en veilig bewaard. Bij verlies kunnen ze niet achterhaald worden en is de licentie verloren.