EKSERSI versie 3
Met verbeteringen van de instellingen om het gebruikscomfort te verhogen, de selectie van lijsten en het klaarzetten voor patiënten.
Stacks Image 57
AANPASSINGEN DIE ER TOE DOEN
Zoals beloofd bij de lancering van dit oefenplatform zijn we constant bezig met aanpassingen en verbeteringen die het gebruiksgemak van het platform verhogen. Welke belangrijke aanpassingen ga je meteen opmerken als je Eksersi gebruikt?

BEHEER VAN TOEGEVOEGDE PATIENTEN
Er
zijn lijnen aangebracht tussen de namen van de patiënten en hun wachtwoordgegevens bij de toegekende licenties, zodat je makkelijker de juiste gegevens bij de naam van de patiënt terug vindt.

GEMAKKELIJKER OEFENLIJSTEN TOEKENNEN
Bij ‘patiënten’ kan je nu rechtstreeks de lijsten die door het oefenplatform voorzien zijn bij zijn/haar lijst van oefeningen zetten, ook al staan deze nog niet bij je onderdeel ‘stimuli’. Je moet dus de oefeningen die je wil toekennen aan je patiënt niet meer eerst bij je stimuli zetten!
In het overzicht van gebruikte lijsten wordt een lijst slechts eenmaal weergegeven. Dit is handig om daaruit snel een lijst te kiezen om mee te oefenen.

BEHEER VAN DE LIJSTEN BIJ EEN PATIËNT
  • Staat er bij je lijst van stimuli van de patiënt toch een lijst die je niet wil trainen met je patiënt, dan is er nu een prullenmand voorzien om de oefening weg te nemen uit de lijst.
  • Als je een oefenlijst bij je ‘stimuli’ of je ‘patiënt’ wil toevoegen en die oefenlijst staat er al, zal je nu een melding krijgen dat de lijst die je aanduidde al bij je stimuli staat. Je kan dan aanduiden of je de lijst op dat moment wil beginnen oefenen of niet. Zo voorkom je dat er meer keren dezelfde lijst bij ‘stimuli’ of ‘patiënt’ staat.
  • Wanneer je een lijst bij je patiënt zet, zal die niet automatisch op de oefenmodus springen. Er verschijnt een scherm dat vraagt of je direct wil oefenen of niet.
Stacks Image 77

EKSERSI digitale therapie van logopedisten voor logopedisten.


Neem de proef! Probeer Eksersi gratis gedurende 30 dagen!

Nieuwsgierig? Ontdek de enorme mogelijkheden van Eksersi voor logopedist en patiënten. Probeer het gratis gedurende 30 dagen. Na deze 30 dagen loopt de proefperiode niet automatisch over in een betalende licentie. Ben je toch niet overtuigd dan houdt de proefperiode gewoon op. We hopen natuurlijk dat je wel enthousiast bent. In dat geval moet je zelf het initiatief nemen om een betalende licentie voor een jaar te activeren. Wil je dit al doen voor de proefperiode afloopt dan worden de gratis dagen gewoon bij je jaarlicentie gevoegd.
Ontdek de voordelen van EKSERSI:
  • keuze uit meer dan 500 standaard oefenlijsten
  • meer dan 21.000 stimuli: klanken, lettergrepen, woorden, zinnen, tekst en tongbrekers
  • tijdswinst bij het voorbereiden van de therapie en het opmaken van oefenmateriaal voor thuis
  • efficiënt en effectief trainen bij dyslexie, stotteren (articulatie in opbouw) om zo tot snellere en betere resultaten te komen
  • comfortabel en instelbaar automatisch of manueel flitsen van de stimuli
  • bijhouden van de oefenhistoriek per patiënt
  • lijsten klaarzetten voor het thuis oefenen door de patiënt